Additional information

Kuvaus

Tuotenumero: 100106

Pop Up Teltta 3x3m

Hinta sisältää painatuksen kattoon ja 3 seinään.
Etuseinä painamaton.

Voit valita seinän painatuksen joko sisä- tai ulkopuolelle.

Laadukkaat merkkiteltat ovat upeita, täysin räätälöityjä painettuja mainostelttoja, jotka kaksi henkilöä pystyttää helposti 60 sekunnissa.
Ne ovat varma tapa kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden katseet ja sopivat erinomaisesti urheilutapahtumiin, näyttelyihin, messuosastoihin.
Tulostamme teltan kaikille paneeleille (katto ja seinät) korkealaatuisena digitaalitulostuksena, joka takaa maksimaalisen värikylläisyyden ja kirkkauden.
Voimme lisätä logosi tai minkä tahansa tavaramerkin katolle ja sivuseinille.

Telttojen kangasmateriaali on Polyesteri ja lähtötilanteessa kangas on valkoinen.

Perustilauksessa kangas painetaan yhdeltä puolelta ja silloin toinen puoli jää valkoiseksi.
On myös mahdollista värjätä toinen puolikin kankaasta saman väriseksi, kuin toinenkin puoli, mutta, se tehdään niin, että värjätään toinen kangas ja ne ommellaan sitten vastakkain.

Teltan kangas on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä (300g/m2) ja on palosuojattu DIN 4102 B1, M2, CPAI-84 mukaan.

Kahdesti kyllästetty, UV-stabiloitu ja mikro-organismeja kestävä, kestää varmasti monta vuotta.

PopUp runkomme on valmistettu kuusikulmion muotoisesta alumiiniputkesta, mikä tarjoaa paljon vahvemman ja tukevamman kehyksen kuin perinteiset nelikulmaiset putkikehykset, joita löytyy halvemmista malleista.

Tarjoamme kolmen vuoden takuun painatuksen kestävyydelle UV-säteilyä vastaan ​​ja kahden vuoden takuun upeille alumiinikehyksillemme.

Aineisto

Suunnittele itse aineistosi.
Suunnittelupohjan saat täältä

Suunnitelmasi ei tarvitse olla tarkka, sillä me valmistammet tulostuskelpoisen aineiston, sinun tekemän layoutin pohjalta.
Toimita meille kuvat jpg, PDF, tiff tai eps muodossa.
Tekstit Word muotoisena.

Jos teet lopullisen aineiston itse, niin muistathan, että teet sen CMYK värillä ja aineisto on vektoroitu

Sivuseinät

Kaikki sivuseinät ovat saatavilla joko täys- tai puolikorkeina, kuten galleriakuvissa näkyy. Hinta ei vaihtele täys- tai puolikorkeuden välillä.